banner1482
  

Yaptığı çalışmalar ile büyük takdir toplayan Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal belediyecilik açısından da büyük takdirler toplamaya devam ediyor ve gazilere anlamlı desteğini sürdürüyor.

Şu ana kadar gerçekleştirdiği çalışmalar ile büyük işler başaran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehit yakınlarına ve gazilere maddi ve manevi desteğini sürdürmeye devam ediyor. 2008 yılında Diyarbakır’da gerçekleştirilen terör operasyonunda gazi olan Ahmet Erşan’a ücretsiz iş yeri açma ruhsatı verdi.

*

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları dile getirdi: “Öncelikle Ankara’da gazilerimize yönelik yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü hususunda canını ortaya koyan gazilerimize yönelik yapılan her türlü şiddeti lanetliyoruz. Bu alçak saldırının sonrasında gerekli kınamaları yaptık ve meclisimizde de gazilerimize yönelik pozitif ayrımcılık yapmak için görüş bildirmiştik. Bu görüşmeler neticesinde de daha önce şehit yakınlarına uyguladığımız ruhsat ücreti muafiyetini gazilerimize de uygulamaya karar verdik. Milletimizin birliği ve dirliği uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan gazilerimizin her zaman yanındayız. Ayrıca Dulkadiroğlu Belediyesi olarak da şehit yakınlarına ve gazilere yönelik birçok çalışma yaptık ve bu çalışmalara devam edeceğiz. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda çevremizde bulunan tüm şehit yakınlarına ve gazilerimizi ziyaret ettik. Umarım yanlarında olduğumuzu anlamışlardır. Şehit yakınlarına olduğu gibi gazilerimize de iş yeri açma ücretinden muaf tutuyoruz. Bugün değerli gazimizin ruhsat başvurusunu inceleyerek ücretsiz ruhsatını kendisine takdim edeceğiz. Ben gazimize bu vatana yapmış olduğu fedakârlıklardan ötürü ülkemiz ve milletimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum ve onlar için ne yapsak azdır. İnşallah yapmış olduğumuz bu çalışmalar onların mutlu olmasına ve hak ettikleri değeri görmelerine vesile olur diye düşünüyorum.”

*

Başkan Necati Okay’ın kendilerine verdiği desteklere teşekkür eden Gazi Ahmet Erşan, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Başkanımıza bu desteğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bizleri unutmadığı için, bizlere böyle bir destek verdiği için minnettarız. Biz şehit aileleri ve gaziler birçok yerde birçok desteğe ihtiyacımız var. Bu destek maddi değil, manevi anlamdadır. Bu destekleri de gördüğümüz için çok mutlu oluyoruz. Hepimiz bu vatan için varız. Allah izin verirse de hep olacağız. Unutulmamak çok güzel ve inşallah bu yapılan şeyler unutulmaz. Bu yapılan şeyler bizim için güzel bir ayrıcalıktır. İş yeri faaliyetine gelince de biz kuyumcu atölyesi açacağız. Bu yönde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

 

Bu duygu ve düşüncelerle Dulkadiroğlu Belediyesinin iş yeri açan gazilere yaptığı ruhsat ücret muafiyeti çalışmasını takdir ediyor, şahsım ve Kahramanmaraş’lılar adına teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol