banner1482

Pek çok etkinlikler düzenledi son aylarda. İnsana dokunan, insan biriktirmeye dair hikayeler yazan iş insanı Adem Mağralı Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği’ne üye kaydını yaptırarak TÜMKİAD ailesine katıldı.

Hayırlı olsun! Doğru yerde, doğru adreste.

Yaptığı sosyal yardımlarla tanınan İş insanı kıymetli Adem Mağralı, İl Başkanlığını Muhammet Eliaçık’ın yaptığı Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği’ne üye kaydını yaptırdı.

Daha önce de yazdığımı hatırlıyorum, her icraatında, her söyleminde partiler üstü kalmayı başaran, nokta atışları ile kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına, gelişmesine katkı sunmayı hedef ve ilke edinen sevgili Eliaçık, doğru bildiği işleri yapmaya devam ediyor.

*

Doğru insanlarla birlikte oluyor, bu anlamda kentin ene hareketli, en başarılı sivil toplum kuruluşu olan TÜMKİAD’ı her geçen gün büyütme derdinde, çıtayı yükseltme niyetinde.

Emin adımlarla ilerliyor, başarılı da oluyor.

Bu bağlamda, son olarak her daim ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşan çocukların her konuda aktivitelerine destek olan iş insanı Adem Mağralı’nın  TÜMKİAD’a üye olmasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhammet Eliaçık, “Doğru insanlar, doğru zamanda bir araya gelirlerse doğru işler çıkar.” İfadelerini kullanmıştı.

Eh, haklı söze ne denirdi?

*

O’na hak veriyorum, “Doğru insanlar, doğru zamanda bir araya gelirlerse doğru işler çıkar!” derken ayrıca “TÜMKİAD, birleştirici, bütünleştirici, mütevazi, destekleyici, üzüntüsünü ve sevincini paylaşmaya gönül birliği kurmuş iş insanlarının yeni buluşma adresi olduğuna vurgu yapıyordu.

İş insanları ve halk ile aralarında çok güzel bir bağ kurdu. Samimiyet, güven, şeffaflık ve en önemlisi de kibirsiz bir anlayış ile gönüllerine girdi.

Tek amacı, kişisel gelişimimi hızlandırmak, geleneklerimize ve kültürlerimize sahip çıkarak ticaretimizi geliştirmek ve şirketlerimizi büyütmektir. 

Bu sözünü önemsiyorum; “TÜMKİAD Hiçbir siyasi parti, hiçbir cemaat ve hiçbir kurumun kurmuş olduğu ve desteklediği bir STK değildir.”

Partiler üstü kalmak, hareket etmek ve yol yürümek, nokta atışları ile geleceği inşa etmede bir tuğla olmak, O’na yakışıyor!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol