İnsanlar eleştirilir. Kurumlar gibi. Bürokratlar, sivil toplum kuruluşları, gazetecisi de dâhil, varsa eksiği, yanlışı, hatası, eleştiriden gocunmayacak, tahammül edecek yani.

Zaman zaman biz de eleştiri oklarından nasibimizi alıyoruz. Bazen okurdan, bazen meslektaşlarımızdan, sözlü veya sosyal medya aracılığı ile balyoz gibi suratımıza inen şamardan anlıyoruz ki, bir yerde hatamız oluşmuş. Ya da birilerinin kuyruğuna basmışız, ya da fincancı katırlarını ürkütmüşüz.

Olabilir.

Her zaman diyorum, bizimi de hata yapma lüksümüz var. Neticede insanız, beşeriz, şaşarız.

Bile bile asla…

*

Bugünkü konumuz sayın Cengiz Berberoğlu

Özellikle Büyükşehir Belediyesinde ve basın camiasında tanımayan çıkmaz. Kaldı ki biz de kendisini senelerdir tanıyoruz. Tüm meslek hayatı belediye içinde geçti.

Basın camiasının ruhunu bilen bir arkadaşımız.

Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü olan Cengiz Berberoğlu kardeşimiz, aynı zamanda da bir gönül adamı. İnsanları kırmayan, incitmemeye çalışan, belediye ile basın mensupları arasında köprü görevi gören, onların sorunları için gayret gösteren bir gerçek dost.

Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatih Mehmet Erkoç’un da elini güçlendirenlerden birisi…

Tabi şefi, sağ kolu değerli kardeşimiz sayın Abdullah Kekil ile senelerdir basın servisinin yükünü çeken sevgili Murat Zencir kardeşimi ve diğer basın servisi çalışanlarını yürekten kutluyorum.

Özverili çalışmalarından ötürü…

*

Cengiz Berberoğlu…

Beşeri ilişkileri, tatlı dili, güler yüzü ile hepimizin dostu, arkadaşı olan sayın Cengiz Berberoğlu’na başarılar diliyorum.

İşin rast gelsin güzel insan!

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol