30 Mart mahalli seçimleri sonrası koltuğa oturan, gerek mesleki,  gerekse aradan geçen bir yılı aşkın zaman zarfında, önce halkının gönlüne nakış nakış işlenen belediye başkanlarından biridir Üzeyir Kızılseki.

Siyasi bir sabıkasına rastlanmadığı gibi, belediye olarak da her geçen gün zirveye oturmayı başarıyor ve hak ediyor.

Halkı seviyor öncelikle.

Hatırlayın, geçenlerde, maraskimlik.com’da, belediye başkanları analiz edilirken, en başarılı belediye başkanları arasında Üzeyir Kızılseki de gösterilmişti.

ARA NOTU: Başkan Üzeyir Kızılseki başardı. Kahramanmaraş-Çağlayancerit yolunun ihalesi 11 Mayıs'ta y apılıyor. 55 milyon liralık yatırım için start verildi, ihaleye çıkılacak ve Çağlayancerit halkı can güvenliğinin de içinde olduğu yola  önümüzdeki yıl inşallah kavuşmuş olacak. Yol ile yatıp yol ile kalkan ve neticede başarıya imza atan Kızılseki mutlu. Tebrik ediyoruz sayın başkan.

*

Çağlayancerit halkının derdi belki çok olabilir. Herkesin, her ilçenin kendine göre aciliyet kesbeden sorunları var, ki gayet doğal. Kimisi su istiyor, kimisi park, kimisi de üniversite. Ancak Çağlayancerit halkı, öncelikle yol diyor, başka bir şey demiyor.

Hatırlayın, geçmişte siyasiler ‘bu yol bizim namusumuz’ demişti. Vatandaş şimdi bu sözün yerine getirilmesini beklerken, biliyor ki bu meselede en çok çabalayan, üstüne düşen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay.

Öyle ki, zaman zaman başkanlarla bir araya geldiğimizde, proje çalışmalarının başladığını, hatta yakında ihale edileceğini dahi söylemişlerdi.

Yol medeniyettir. Bunda herkes hemfikir iken, özellikle kış günlerinde sürücülerin çektikleri sıkıntının haddi hesabı yok.

*

Çünkü özellikle Gölbaşı yol ayrımından itibaren hem dar, hem de uçurum ve yar’dan ibaret olan yol, zaman zaman çökmelere, dağlardan inen iri kayalarla kapanmaya kadar giderken, hastalar, acil işi olanlar çektikleri eziyeti anlatacak kelime bulamıyorlar.

Başkan sayın Kızılseki, teknik ve sosyal belediyeciliğin gereğini her fırsatta yerine getirirken, bu yolu da kendine dert edindi, şimdi bütün mesaisini bu yol için harcıyor.

Biliyor ki yol medeniyet, o halde Çağlayancerit bu nimetten neden yoksun kalsın!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol