Aslında kendi sektörüm, kendi firmam ile ilgili yazı yazmam ne kadar etik olur bilemem de, biraz da gazetemizin patronu Mehmet Fiskeci büyüğümden cesaret alarak haydi bismillah demek zorunda kaldım.

AKDO, küllerinden doğan bir firma değil. Bugünlere gelişi, büyümesi, zirveye tırmanması bir tesadüf de değil.

İnancın, başarabilme hırsının, kaliteye ve müşteri memnuniyetine önem vermenin bir sonucudur AKDO.

*

Şimdi yeni şubeler açıyoruz. Kent merkezinde olanları biliyorsunuz. Şimdi de komşu ilimiz, potansiyel şehir Gaziantep’e iki şube birden açabilmenin heyecanı içinde iken, Kayseri Çevre Yolu üzerinde açılan AKDO EVİ’nden söz etmemek olmazdı.

Çok modern bir tesis oldu. Diğer şubelerimizden ayrı bir özelliği var, çocuk oyun alanına sahip oluşu. Özellikle başka şehirlerden gelip geçenlerin de uğrak yeri oldu AKDO EVİ…

Yaşanabilir, huzur bulabileceğiniz bir sosyal yaşam alanı…

*

Firmamızın yönetim kurulu başkanı sayın Ahmet Davarcıoğlu ve ekibi, istikrarlı, kararlı ve inançlı büyümenin peşinde. Kamuoyunun sesine kulak verdiğimizde, gözlemlediğim şu; AKDO büyümeyi, zirveyi hak ediyor.

Bu firma sizin, bu marka Kahramanmaraş’ın. Bizler, firmanın yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu da hepimiz bugün varız, yarın yokuz. Kimseye kalmayan dünya, bize kalacak değil iken, AKDO Allah ömür verirse senelerdir var olacak ve sizler de bu markadan, bu firmadan yararlanacaksınız.

Biz insanlar gelip geçici, faniyiz… Ama firmalar, bu markalar kalıcı…

*

AKDO’nun ürün ve hizmet kalitesi her geçen gün artarken, bu yıl biri kere daha yapılacak olan dondurma festivalinde yine yer alacağız. Yine dondurma severlerin, yine tatlı severlerin gözdesi olacak AKDO. Çünkü, geçen yıl Valilik önünde yapılan dondurma festivalinde AKDO herkesin gözdesi ve ilgi odağı idi.

Bizler bu günlere kolay gelmedi. Bedeller ödedik, çok mücadeleler verdik. Bu sektörle ilgilenen, uğraşan çok firma var. Biz kimseyi kendimize rakip görmedik. Rekabet tabi ki olacak, ancak onlar da bu şehrin insanı, markası, artı değerleri. Rızk verici Rabbim. Allah onlara ve bizlere de yardım eylesin!

*

Sizden ricamız, bu firmaya, bu markaya sahip çıkın! Çünkü bu marka, bu firma sizin, sizin eseriniz, bu markayı siz yarattınız, sizi büyüttünüz, siz zirveye çıkarttınız!

İyi ki varsınız!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol