banner1482
 İlçelerle işim olmaz. Olmadı da… Her ne kadar KASKİ çalışanı isem, ilçelerin su ve kanalizasyon işleri ile az çok yakından ilgilensem dahil, ilçeleri ve belediye başkanlarını tanımam.

Hatta, çok istememe ve tanıma arzuma rağmen birçok ilçemizi de görmediğimi itiraf etmeliyim. Malatya’da geçen öğrencilik yıllarım ve akabinde iş hayatım nedeniyle, bu ilçelerimizin yerel yöneticilerine ilişkin düşüncemi zikretmek yanlış olur. Görmediğimi, tanımadığım yer ve insanlar için yorum yapmam!

Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’u da uzaktan tanırım. Gazetemden takip ederim, maraskimlik.com sitemizden okurum icraatlarını, öyle işte!

Bildiğim bir şey var, sayın başkandan beklenti çok ve yüksek. Sanıyorum o da bu beklentilere karşılık ve cevap vermek için çabalıyor. Tüm zamanının, tüm mesaisini, tüm eforunu bu şehir için harcadığının da farkındayım. İşinin kolay olmadığını da biliyorum. Allah yardımcısı olsun!

MAHÇİÇEK TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR

İkametgahımızın da içinde olduğu Onikişubat Belediye Başkanı sayın Hanefi Mahçiçek’i daha çok tanıyorum. Belediye başkanlığı ve milletvekilliği döneminden…

Doğalgaz onun sayesinde kavuştuk.

Cazibe ile içmekte olduğumuz Karasu, sayın Mahçiçek’in eseri.

Geçmiş belediye başkanlığı döneminde büyük başarılara imzasını attı. Stad bile yaptı bu şehre. Spor ve sporcu dostu sayın başkan, geçmiş yerel yöneticilik, siyaset ve bürokratik tecrübesini konuşturuyor şimdi. Teknik ve sosyal belediyecilik denilince akla gelen isimdir Mahçiçek.

Bahtı, yolu açık olsun!

BEYEFENDİLİĞİN SİMGESİDİR OKAY

Yine yerel basından, özellikle gazetemizden ve sitemizden takip ettiğim bir başarılı belediye başkanı.

Lakin hiçi tanışıklığım, bir araya gelmişliğim yok. Her ne kadar gazetemizin genel yayın yönetmeni isem de, işlerim nedeniyle fazla ilgilenemediğim gazeteme, bayram sayısına bir yazı yazmak isteyince, daha doğrusu babam ısrar edince, bizi yöneten, teknik ve sosyal anlamda bu şehri ayağa kaldırmak niyet ve düşüncesi ile halkın oylarıyla başa gelen belediye başkanlarını yazmam farz oldu dedim, sıra da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı sayın Necati Okay’a geldi.

Siyasetini az çok bilirim, AK Parti merkez ilçe başkanı iken, sadece beyefendiliğine tanık oldum daha çok. Güler yüzlü, munis, herkese yardım etmek isteyen tavırlarını çok duydum.

Bu ‘uzun adam’ı çok sevenlerden biriyim açıkçası.

Şimdi de, KASKİ’nin de içinde bulunduğu ilçe sınırları içinde belediye başkanlığını yürütürken, bugüne kadar yapılmayanları, düşünülmeyenleri hayata geçirmesi, özellikle Yedikuyalar’daki ‘kar festivali’ için söylenecek tek söz var, helal olsun sayın Necati Okay!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol