Gazetelerin üçüncü sayfalarına bakmıyorum zaten.

Tiksinti veriyor. Göz gezdirsen dahi iğrenç başlıklar, fotoğraf kareleri, toplumun nereye sürüklendiğini gösterirken, dedem yaşındaki insanların sırf seks sayfası veriyor, Haydar Dümen yazıyor diye bir gazeteyi almalarına da anlam veremiyorum.

Bakarsan, sakalından bıyığından utanırsın.

*

Sinop’ta, bir kadının eteğinin altından cep telefonuyla fotoğrafını çeken bir adam yakalanmış. Ne kadar adam denilirse bu dingile. Tabi halk tarafından linç edilmek istenmiş. Olacak iş değil ama olmuş. Delirmek, çıldırmak içten bile değil.

Bu sapıkları durdurmak lazım. Bu manyaklara meslekleri, sapkınlarla ile ilgili bir iş bulmak gerekiyor. Yoksa akıllanacakları, dur-durak bilecekleri yok!

Nedir bu ya Allah aşkına! Mini etek, uzun etek, çarşaf-marşaf, türban fark etmez.

Sapık her zaman sapık. Size türbanlı biri kızın başına gelen gerçek bir olayı anlatabilir miyim?

*

Kızın babası çoğu zamanını kahvede geçiriyormuş.

Kız bir gün eve dönerken, kahvenin önünden geçiyor. Kızın başında türbanı üstünde de normal bir kıyafeti var.

Eteği yere kadar. Herkesin saygı duyması gereken, kendine özel giyim tarzı. Kime ne?

Öyle ki, kızın ayakları bile görünmüyor, o derece kapalı yani.

Eteğin önünde belden yere kadar düğmeleri var, baba da o esnada kahvede. Yan masalardan biri, “Şu kıza bak, o eteği bir parçalarım ben, o düğmeleri dişimle açarım” der fütursuzca. Baba deliye döner, eve gider ve kızını öldüresiye döver, günlerce eve kapatır!

*

Babanın yaptığı normal değil. Kahvede o laf atan geri zekalıyı, ‘O giden senin kızın, kız kardeşin, eşin ve akraban olabilir, o zaman da bu lafları söyleyebilir miydin?’ diye azarlaması, hatta daha ileri giderek öfkeden deliye dönerek haddini bildirmesi, yasal yollara başvurması gerekirken, öfkesini, hıncını kızından alır.

Hangisi doğru, hangisi yanlış, kararı siz verin!

*

Hem o sapıklığı yapana, hem de çevre baskısına yenik düşen kızına sahip çıkacağı yerde hıncını ve öfkesini kızından alan babaya…

Ne denir?

Oha diyorum, oha be!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol