Malum, sonbahar gelmeden dondurma sezonu olması bir tarafa, şehrimin sanayisi, tarımı, turizmi, gastronomisi derken, şehrim adına yola çıkan birisi olarak, ki bazıları buna tanıtım ve turizm elçisi de diyorlar, turizme dair bakanları, çok değerli milletvekillerimizi, üst düzey bürokratları ziyaret ederek şehrim adına neler yapabilirizin hesabındayım, derdindeyim.

Taş üstüne taş koyma meselesi açıkçası.

Tek derdim, tek hevesim memleketim.

*

Kahramanmaraşlı bir firma olarak ulusal rekabet ortamında bizler, Türkiye’nin güvenli yatırım ortamının kalıcı hale gelmesi adına uzun vadeli ve çok yönlü yapısal reformlar hayata geçerken, biz iş dünyasının en yaygın, en etkin teşkilatı olan MÜSİAD ile bir mesafe almak istiyoruz.

Meselemiz Türkiye olsun, meselemiz Kahramanmaraş olsun diye yola çıktık!

Hep birlikte şehrimiz için çalışalım, ülkemiz için heyecan duyalım.

*

Bu arada… Karadeniz’de yaklaşık 7-8 yıla yetebilecek oranda doğalgaz rezervinin bulunması, ülke ekonomisine canlılık katacak, bütçe açığını düşürecek, inşallah 2023’de yerli ve milli doğalgazımızı kullanma imkanı bulacağız.

Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçenleri can-ı yürekten kutluyoruz!

*

Bir başka sevindirici haber de bizden. Bu da memleketime ait yerli ve milli müjde. Korona virüs tedbirleri kapsamında, hijyenik ortamda üretim potansiyelini artıran alapedo-kervan, pandemi sürecinde de TSE tarafından alınan belge ile güvenli firmalar kervanına dahil edildi. Alınan güvenli belge, kervan pastanelerinin yanı sıra alpedo ve Dondurmam Gaymak markalarının üretim tesislerinde de geçerli olacak.

Çünkü aylardır korona tedbirleri uyguluyoruz. Hijyene aşırı önem veriyoruz. Biz kendimizi turizm şehrimizin turizm elçisi ilan ettik. Çünkü insanımızın sağlığı her şeyin üzerinde.

Sürekli denetleniyoruz. Allah’a şükür hepsinden de yüzümüzün, alnımızın akı ile çıktık, çıkmaya devam edeceğiz. Bu yüzden aldığımız TSO Covid19 Güvenli Üretim Belgesi, müşterilerimize ve  şehrimize hayırlı olsun.

Dedik ya, her şey şehrimizin insanı için, memleketimiz için. Çünkü bizim sevdamız Kahramanmaraş.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol