banner1451
banner1461
  

AK Parti’nin Kahramanmaraş Milletvekili ve aynı TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olan Celalettin GÜVENÇ’in Danışmanı Kahramanmaraş’lıların Ankara’daki Dost Kapısı olan Danışmanı Zekeriya ÇAKMAK’ı, partili-partisiz tüm Kahramanmaraş’lılar kendi evlatları gibi çok içten seviyor ve takdir ediyor.

Kahramanmaraş ve Pazarcık başta olmak üzere, Kahramanmaraş’ın tüm ilçe ve mahallelerindeki vatandaşlar, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olan Celalettin GÜVENÇ’in Danışmanı, efendi, güler yüzlü ve çalışkan Danışmanı Zekeriya ÇAKMAK’ı takdir edip, seviyor ve sayıyor.

         Ankara’da işi olan herkese yardımcı olan ve sorunlarının çözümüne katkı sağlayan ve yorulmak nedir bilmeyen Danışman Zekeriya ÇAKMAK’ı Kahramanmaraş olmak üzere, Kahramanmaraş’lıların tüm ilçe ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlar tam not veriyor.

 

Sempatikliği, dürüstlüğü, efendiliği, güler yüzlülüğü ve çalışkanlığı ile tüm Kahramanmaraş halkının sevdiği genç Danışman Zekeriya ÇAKMAK’ı, Milletvekili Celalettin GÜVENÇ’in bir gölge gibi yanında olan, Milletvekilinin vatandaşlarla olan görüşmelerini ayarlayan, ilettikleri sorunları not edip, çözümü noktasında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olan Celalettin GÜVENÇ’e ileterek, 7'den 77'ye kadar herkesin takdirini kazanıyor.

Milletvekili Celalettin GÜVENÇ’in ziyaret için gittikleri Ankara'da, onlara yol gösteren, önlerine düşüp, Milletvekili GÜVENÇ’in  talimatları doğrultusunda sorunlarının çözümüne önemli katkı sağlayan Zekeriya ÇAKMAK'ı çok sevdiklerini ve takdir ettiklerini ifade eden vatandaşlar, ''Danışman kardeşimiz, arkadaşımız Zekeriya ÇAKMAK, gerçekten de arı gibi çalışıyor. Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında son derece ilgili. Bir Danışman ancak bu kadar başarılı, içten ve samimi olur. Zekeriya  kardeşimizin gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederiz. Allah her Milletvekiline böylesine efendi, çalışkan ve güleryüzlü Danışman nasip etsin'' diye konuşuyorlar.
Cumartesi günü TBMM Genel Kurulu'nda, 27. Dönem milletvekillerinin yemin töreni için gittiğimizde maraşkimlik ailesini karşılayan saatlerce ilgi ve alakasını esirgemeyen, kuliste bizi yalnız bırakmayan, izleyici locasına kadar eşlik eden Zekeriya ÇAKMAK kardeşimizi, arkadaşımızı ve dostumuzu takdirle anmak ve teşekkür etmek düşüyor…

 Yeni Dönemin Saygıdeğer Milletvekili Celalettin GÜVENÇ’e ve Danışmanı Zekeriya ÇAKMAK’a hayırlı olmasını diler Şahsıma ve Maraskimlik ailesine göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

 

GÖKHAN BİNİCİ-İNŞAAT MÜHENDİSİ 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol