banner1482
  

3. dünya savaşı çok uzaklarda değil. O günlere doğru süratle yaklaşıyoruz. Ve belki bu karışıklıklar, olayın başlangıcını teşkil ediyor. Yunanistan, bizimle bir savaşı oluşturmak istiyor. Neden? 15 milyonluk Yunanistan bizimle savaşabilir mi? Hayır, arkasında Rus dayısı var. Yunanistanlı bir savaşın başlangıcı demek, Ortodoks dünyasını karşımıza almamız demektir. Bu, cihan savaşının başlangıcıdır. Böyle bir olay mutlaka bütün dünyayı saracaktır. Ve sararsa, hepiniz için savaşa girmek kaçınılmazdır.

Bu savaş, evet bir atom savaşı olacaktır. İslâm tarafı da karşı taraf da atom silahını kullanacaklar. Ve biz bu konuda çok geç kalmış olan bir ülkeyiz. Bir nükleer santral kurulması bugüne kadar kaç defa gerçekleştirilmeliydi. Türkiye, ağır suyu mutlaka yapmalıydı ve oradan hareketle bir atom bombasının sahibi olmalıydık. Nasıl Pakistan, nasıl Hindistan, Amerikalı ve diğer dayılarının ısrarla hayır demelerine rağmen bu hedefe ulaşmışlarsa biz de ulaşabilirdik. Ama yapamadık. Kazakistan’ın bizimle birleşme taleplerini kabul etmedik.

*

Hatırladınız mı Nazarbayev ne diyordu? “Türkiye bize bir adım gelsin, biz ona on adım geliriz.”

“Her şeyimizle Türkiye’yle beraberiz.” diyordu. Bütün Rusya’nın dağılışından sonraki Türkî Cumhuriyetler aynı şeyi söylüyordu. Bizimle birleşmek onların temel hedefleriydi. Birleşseydik ne olurduk? 7 tane ülkeden oluşan bir Türk birliği kurulacaktı; İslâm Türk Birliği. Bu birliğin elinde atom bombası olacaktı; bir. Bu birliğin elinde bize yetecek olanın kaç katı petrol olacaktı, doğalgaz olacaktı. Biz bu imkânları kaçırmış bir ülkeyiz.

*

Evet, neticeye geliyorum, bir gün yeni bir savaş mutlaka başlayacak. Biz de istesek de istemesek de savaşın içinde olacağız.

Bu ülke üçüncü cihan harbinin mutlaka başrolünü oynayacak olan bir ülkedir. İslâm ülkelerinin mutlaka lideri olacaktır ve böyle bir statü içinde de İslâm mutlaka üçüncü dünya savaşını zaferle kapatan taraf olacaktır.

Allahû Tealâ, hepinizi cennet saadetine ve dünya saadetine ulaştırsın dileklerimizle sözlerimizi inşallah burada tamamlamış oluyoruz.

Allah hepinizden razı olsun!

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol